Jasmine

Tæve/female
DKK/FCI
Født/Born 26/8-10
Toypudel/toypoodle
Prcd/PRA Clear (A)
Alle tænder/All teeth
Knælux 0/0 Fri.
26,9 cm.

Kikiliki´s White Flowering Jasmine.
Jasmine er en glad og super social hund. Hun gider alt og alle. En rigtig energibombe. Jasmine flyttede fra os da hun var bare 10 uger gammel. Det var ellers meningen at vi skulle beholde hende, men pga pludselig og uventet familieforøgelse, besluttede vi at hun skulle til et hjem hvor der var tid og overskud til en hvalp. Jasmine flyttede til Kennel Atons, hvor hun fik en god opvækst. Men efter hendes første løbetid i en alder af 10 mdr. fik hun konstant tæv af kennelens andre tæver, hvorfor vi i fællesskab besluttede at hun skulle tilbage igen. Jasmine gjorde nok valget lidt lettere, da hun nærmest selv tog beslutningen. Jeg havde været hos Kennel Atons nogle timer ( det er vores venner ) og da jeg skulle hjem, stod i hoveddøren og sagde farvel ( vi giver altid farvelkram) ,sprang hun fra Jeanets favn over i min... Det var aldrig sket før, så Jeanet og jeg så meget forundret på hinanden. Vi blev enige om at hun kunne komme med hjem til os og få et pusterum fra overfaldene, for hun havde også tabt sig meget. Jasmine blev hurtigt accepteret af vores 3 tæver, brugte lige første dag på at finde sin plads, Melo bestemmer og Mira dernæst. Jasmine deler 3 pladsen i rangordnen med sin mor Coco. Der var ingen rigtige slåskampe, en knurren og en enkelt markering i spisesituationen, hvis hun prøvede at snuppe mad fra Melo, var det hele. Vi er glade for at Jasmine er faldet godt til her, men føler med Kennel Atons´s familie     STORT TAK til kennel Atons for at de har passet så godt på lille Jasmine.
Ja Jasmine´s historie beviser bare at vi mennesker trods alt ikke kan bestemme alt, og at har en hvalp været et godt sted, kan den fint komme tilbage i flokken igen.
Jasmine bliver hos os.

Kritik ved DKK´s juleskue i kreds 10.
4 mdr gammel, i prima kvalitet, herligt hoved og udtryk, velansatte øre, gode linier i hovedet, godt bid, acceptabel vinklet for alderen, acceptabelt forbryst, god velvet brystkasse, velansat hale, gode vinkler bag, velgående i de små glimt den beholder 4 poter på jorden, godt temperament.
SL 1